2014/Ősz_MŰHELYEK PDF Nyomtatás E-mail

 

Tisztelt Olvasóink!


Tudomásunk szerint a világon körülbelül 150 intézményben folyik különböző szintű magyar  oktatás. Sokan honlapot működtetnek a világhálón. Valószínűnek tartjuk, hogy a különböző földrészek iskolái, csoportjai nem is tudnak egymás létezéséről.

Ezért arra gondoltunk, hogy az őszi számtól kezdődően ebben a rovatban a gyümölcsözőbb kapcsolatrendszer kialakulása, működése érdekében sorozatban tesszük közzé az általunk ismert lapokat Ausztráliától Európa legészakibb régiójáig.

Fogadják szeretettel, és használják ki a kapcsolatfelvétel lehetőségeit!

 

AUSZTRÁLIA

 

 

 

Az egyik legrégebbi ausztráliai magyar egyházi közösség a Melbourne-központú (Viktóriai Kerület), az anyaegyházközség szerepét betöltő református gyülekezet. A gyülekezet már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetett a gyermekek oktatására-nevelésére, az anyanyelv megőrzésére. Jelenleg is játszóházat, óvodát, iskolát működtet a templommal és gyülekezeti otthonnal rendelkező  gyülekezet Bocskai Vasárnapi Magyar Iskola néven.

 

 

 

 

 

Bocskai Vasárnapi Magyar Iskola Melbourne: www.reformatus.com.au

Sydney/Flemington Magyar Iskola: www.magyariskola.com.au

Sydneyi Magyar Reforatus Egyház vasárnapi iskolája: http://sydneyreformatusegyhaz.com.au

 

 

Amennyiben tudomásuk van más működő honlapokról is, kérjük, értesítsenek a Kapcsolatra kattintva az Őrszavak üzenőtábláján.

 

 

 

 

 

1. Júniusi számunk tartalmát lásd az Archívumban, illetve a Tartalomjegyzék 2014-ben
2. Az elmúlt évek anyagai az Archívumban, illetve a Tartalomjegyzékekben találhatók